изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:22 EEST
Кога мъжът е готов за брак?    
ЛюбопитноИмате вече достатъчно дълга връзка. Вероятно е време нещата  да станат по-сериознии , т.е. да  чуете Менделсон? Но как можете да разберете дали вашият партньор вече  е узрял за създаването на семейство? Това може да установите по няколко признака:



Той не ви крещи - вие му харесвате, не го дразните , изслушва  ви с внимание, когато разказвате нещо. Пита ви как е минал денят ви, вълнува се заради вас и заедно с вас и ви дава полезни съвети.  Явно, той вече е готов да ви предпазва от проблемите и ще се грижи за  вас  като  за свой любим човек.

Той е готов да сподели дома си с вас - Ако някоя сутрин, след като се е събудил и е видял  в дома си ваша вещ, която сте забравили предния ден, ви се обади по телефона и ви предложи да  пренесете при него и другите си вещи... спокойно можете да се съгласите.

Мъжът не хвърля думите си на вятъра, той е сериозен и това, което обещае го прави.

Той решава проблемите. Естествено иска и вашето мнение, но сваля от вас големите грижи. Е, това не е ли приятно?

Мъжът крои планове  /и то  съвместно с вас  /,  не се стряска, когато споделите, че искате да имате дете, напротив, радва се.

Той е добър в професията си - не сменя една работа с друга, а сериозно се развива като специалист в дадена област - стабилен  човек, това е.

Партньорът ви гледа с оптимизъм в бъдещето - На никоя жена не й е приятно,  ако мъжът й постоянно хленчи и се оплаква, че животът е труден и няма достатъчно пари. Сериозният мъж търси изход от всяка ситуация и е сигурен, че ще го намери.

Ето защо, заложете на неговия оптимизъм,  а и на всички по-горе описани неща и като нищо ще изживеете заедно целия си останал съвместен живот.

Материалът е на: http://www.teenproblem.net

 


Сходни връзки

Кога мъжът е готов за брак? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди