изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-10 @ 12:56 EEST
СКАНДАЛ ТРЕСЕ РОДНИЯ ХАНДБАЛ    
СпортВ Българската федерация по хандбал бе внесена подписка за свикване на извънредно общо събрание, подкрепена от 38 клуба. Те обвиняват президентът на родната ни централа Светломир Гоцов и членовете на УС на федерацията, че се опитват авторитарно да управляват. Отборите искат нов президент и УС на федерацията. Те настояват за пълен отчет за цялостната дейност на БФХ за периода 2009-2010.


Клубовете отбелязват, че системно са били нарушавани Устава и нормативните документи от страна на УС и неговите членове.
“Президентът на федерацията и генералният секретар превишават правата си, има слаба административна дейност, неправомерно се задържат и разходват средствата за подпомагане дейността на хандбалните клубове от спортното министерство. Парите не се превеждат в срок, според договора с МФВС. Националните формации се представиха слабо на всички нива”, са част от другите причини заради, които клубовете искат незабавна промяна в родния ни хандбал. 
Сред клубовете, които са подкрепили подписката е и този на Добруджа, сподели клубният президент Георги Андреев. Мъжкият тим на Шумен, който е шампион при мъжете, също иска да свали президента на БФХ, който е от родния им град.
От федерацията съобщават, че подписката ще бъде разгледана на 22 октомври на заседанието на УС в Габрово и ще излезе с официално становище.


 


Сходни връзки

СКАНДАЛ ТРЕСЕ РОДНИЯ ХАНДБАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди