изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:26 EEST
ВРЕМЕ НА АБИТУРИЕНТИТЕ    
НовиниТуристическото дружество „Албена” АД представи в Албена и в София своите предложения за Абитуриентски балове' 2011.

Тодор Георгиев (DJ Teddy Georgo), ръководител сектор "Култура и музика" Албена АД, запознае заинтересованите – абитуриенти и туристически агенции, с обновената програма, която дружеството е подготвило за следващата година.
За баловете на абитуриентите в Албена са разработени няколко проекта. Еднодневните пакети в тризвезден хотел с включени нощувка и закуска е на цена от 85 лв. на човек на ден. Цената включва и празнична вечеря. Цената за същия пакет за тризвезден хотел по формулата „All Inclusive” е     110 лв. на човек на ден в двойна стая, а за четкиризвезден хотел е 94 лв. на човек на ден - нощувка със закуска и празнична вечеря. Двудневните пакети за хотел 3 звезди за нощувка и закуска са 104 лв. на човек в двойна стая за 2 нощувки - със закуски и празнична вечеря, а за хотел по формулата „All Inclusive” - 155 лв. на човек в двойна стая за 2 нощувки - All Inclusive и празнична вечеря. За тризвезден хотел с нощувка и закуска цената ще е 140 лв. на човек в двойна стая за 2 нощувки със закуски и празнична вечеря.  Цените на тридневните пакети са съответно 124 лева за човек в двойна стая за 3 нощувки със закуски и празнична вечеря, 199 лв. на човек в двойна стая за 3 нощувки - All Inclusive и празнична вечеря и 152 лева за четиризвезден хотел в двойна стая за 3 нощувки със закуски и празнична вечеря. От „Албена” АД уточняват, че кувертът включва празнична вечеря, програма с участието на DJ Teddy Georgo, ЕМАНУЕЛА, Румънеца и Енчев във "Вариете театър Албена" от 21:00 часа до 03:30 часа, безплатен вход за дискотека "Горски цар" и Fantastico Beach, възможност за екскурзия Албена - Балчик - Калиакра срещу допълнително заплащане. Предлага се преференциална цена на от 20 лв. на човек при група от минимум 25 човека. Другата оферта на „Албена” АД за абитуриентските балове е за четиризвездния хотелски комплекс магнолиите по формулата all inclusive. Цената е 120 лв. на човек в двойна стая за нощувка с включен All Inclusive и празнична вечеря
Офертите са валидни за настаняване от 22 до 25 май, включително. Кувертът включва празнична вечеря и програма с участието на Топ DJ и Тони Стораро в ресторанта на комплекса за времето от 21:00 часа до 03:30 часа.
При записване на група от 20 души, 1 човек ползва безплатно куверт и нощувка.
За потвърдени се считат  резервациите, за които има платен депозит до 30.11.2010 г. и окончателно плащане до 25.04.2011 г.
 


Сходни връзки

ВРЕМЕ НА АБИТУРИЕНТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди