изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:46 EEST
Тотото ще пуска нова игра с 15 млн. джакпот    
НовиниСпортният тотализатор обмисля нова игра, която ще позволи да се натрупва голям джакпот от над 10-15 милиона лева. Това обяви в интервю за в. “24 часа” председателят на Управителния съвет (УС) на тотото Иво Тонев. Той отказа да съобщи подробности, само издаде, че играта ще бъде много интересна и може да започне през следващата година. Освен това в УС се обсъжда дали от намалените вече на 2 тегления да остане само едно.  Тонев се е заел да вдъхне живот и на позабравеното тото 1. То ще бъде преустроено, но пак ще бъде свързано с футболни залози.

"В момента се изготвят документите и ще бъде обявена обществена поръчка за обновяването на цялата ни IT система. За последно това нещо е правено в някакъв по-мек вариант в средата или края на 90-те години", разказва той.
Следващата есен е най-краткият срок, в който модернизацията може да бъде извършена.
"Идеята ни е да бъдем готови за приемане на залози в реално време, онлайн залози. През интернет ще можем да предложим още нови игри", разкрива Тонев.

Според него е закъсняло модернизирането на тотализатора. "Особено в големите градове и чисто географски трябва да ги разместим пунктовете - да им намерим място в моловете, а в София и в станциите на метрото", предлага той.
 
Шефът на УС отчете между 10 и 20% повече играчи в тиражите през първите 9 месеца на тази година в сравнение с предходните две.
Има и сериозно увеличение на приходите.
"За първите 9 месеца на Министерството на финансите и на спортното министерство от тотализатора са превели съответно 16 и над 18 млн. лева. Така че като цяло може да се каже, че съм доволен от направеното", оценява Тонев  работата си в тотализатора.

По думите му, няма начин тотото да се манипулира. Иска ми се хората да ни вярват повече, признава той и припомня безпрецедентното решение след изтичането на 45-дневния срок с непотръсения джакпот от 6,5 млн. лв. Тогава 3 милиона бяха върнати в играта под формата на 3-кратен джакпот от 1 млн.

Тонев иска печелившите играчи да излязат на светло. За нас показване на някой късметлия ще е най-голямата реклама, казва той.  http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Тотото ще пуска нова игра с 15 млн. джакпот | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди