изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:18 EEST
СТРЕЛЯХА ПО БАЛЧИКЛИЯ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ    
Ред и сигурностБалчиклия е заплашен с пистолет в курорта Златни пясъци, съобщи сайтът на Областната дирекция на МВР във Варна.


Екшънът се разиграл около 4.10 часа на 24 октомври. 32-годишният мъж от Балчик работел като продавач на бензиностанция на "Петрол" АД в Златни пясъци. По ранна доба от бензиностанцията бил извършен грабеж на 650 лева оборотни средства. Това станало, след като балчиклията бил заплашен от непознат мъж с огнестрелно оръжие. След като прибрал парите, непознатият стрелял и се оттеглил, бягайки в посока светофара на входа за курорта.
Извършителят на грабежа и негов съучастник са заловени - това са двамата варненци Й. И. /24/ и М. П. /25/. Малко преди да нападнат балчиклията, те извършили още един грабеж. Около 1.45 часа нахлули в бензиностанция  “ЛУКОЙЛ” край село Кичево. Двамата били маскирани и въоръжени с пистолети. Влезли в помещението, заплашили касиерката, стреляли и поискали оборота. След като получили 20 лв., се оттеглили от местопроизшествието с “БМВ”.
И двамата грабители са безработни, не са осъждани. Задържани са в следствения арест. Повдигнати са им обвинения по чл. 198, ал. 1 от наказателния кодекс. НДТ
 


Сходни връзки

СТРЕЛЯХА ПО БАЛЧИКЛИЯ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди