изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:21 EEST
Американка твърди в книга, че е раждала от извънземни    
ЛюбопитноАмериканската фотографка Ким Карлсбърг е издала илюстрована книга за извънземните под заглавие The Art of Close Encounters (Искуство на сближаването), съобщи AOL News. В основата й са легнали нейни спомени за контакти с пришълците, а също така и свидетелства на други хора. Наред с множеството истории тя съдържа и 150 илюстрации. Карлсбърг твърди, че за първи път е видяла НЛО през 1988 година и оттогава редовно общува с представители на извънземни цивилизации. Фотографката също така твърди, че пришълците много пъти са я отвличали и тя даже родила няколко деца с извънземен произход. Според нея в контакт със земните жители влизат поне 20 вида пришълци и всички те са описани в книгата й.


Фотографката изразила мнение, че всъщност извънземните нямат нищо против хората и не искат да им причинят злина. „Просто те са твърде странни за нас, твърде чужди, затова земляните ги приемат като врагове” – отбелязва Карлсбърг в книгата си.

Книгата "The Art of Close Encounters" може да се поръча на официалния сайт на издателството Close Encounters Publishing, като цената й е 35 долара. Примери от книгата може да бъдат видени на www.closeencounterspublishing.com.

БЛИЦ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Американка твърди в книга, че е раждала от извънземни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди