изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:44 EEST
Президентът Георги Първанов: Правителството продължава да не се справя с икономическата криза    
ПолитикаСофия. Правителството продължава да не се справя с икономическата криза. Това каза президентът Георги Първанов на дискусия на тема „Стратегически приоритети на българската икономика в контекста на стратегия „Европа 2020”, предаде репортер на Агенция “Фокус”. По думите на Първанов несправянето с икономическата криза идва от това, че е избран погрешен път. Затова мисля, че е необходимо цялостно обсъждане на антикризисна политика и създаването на нова, която да постигне поставените цели, каза държавният глава.


Всички ние сме за това да има политическа стабилност, но не да има силова имитация на стабилност. Стабилността е преди всичко функция на доброто управление. Ако има добро управление, няма да разсъждаваме върху темата за стабилността, заяви Първанов.
Една стратегия трябва да бъде надпартийна, каза президентът. По думите му е необходимо да се приеме един подобен документ в НС, ако не с консенсус, то поне с висока степен на съгласие. Този документ да бъде настолен за няколко правителства напред. Може да е илюзия, но аз съм склонен да съдействам за понататъшната ни работа, каза Първанов.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Президентът Георги Първанов: Правителството продължава да не се справя с икономическата криза | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди