изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:17 EEST
РЗС: Цветанов е наследник на Доктора    
ПолитикаИмаме информация, че Цветанов има пряка връзка и определена роля с митническата контрабанда на цигари, съобщи депутатът от РЗС Емил Василев. "За Цветанов ще има доста да се говори, ние смятаме, че той е намесен в доста други далавери. Имаме и доказателства. Конкретно закриването на безмитните магазини отпуши контрабандата. След като се отпуши контрабандата, се вдигнаха акцизите. Тук е интересна ролята и на Владислав Горанов – заместник-финансовият министър.

 Имаме дупка от 700 милиона, тя е нараснала от намалена събираемост на акцизите. Иван Тодоров-Доктора си има наследник и той се казва Цветанов", заяви Василев тази сутрин пред bTV, предаде БГНЕС.
Той допълни, че РЗС възнамерява да изнесе тази информация с доказателства - както писмени, така и свидетелски показания.

Бизнесменът, който беше сочен като бос на контрабандата, беше застрелян на 22 февруари 2006 г. в София.

"Факт е, че Цветанов засега не е хванал нито една сериозна контрабанда на цигари, факт е и конфликтът му с господин Ваньо Танов (шефът на митниците - б.р.). Ако трябва с риск за живота си, ние ще ги разкрием тези ченгета", закани се Василев, който по професия е адвокат.
Депутатът уточни, че тактиката на РЗС ще бъде редовна пресконференция в петък в 13 часа, но засега не се знае дали този или следващия, защото има притеснения за екипа на партията.

"На мен се падна честта да изнеса информацията за имотното и финансово състояние и на Цветан Цветанов, а Андрей Иванов, който замина за Египет, ако имаше как и в космоса щеше да излети", каза още Василев по повод информацията, че председателят на Столичния общински съвет е придобил по съмнителен начин 60 имота.
"Поставяме въпроса защо тези хора са толкова богати, как така полицаи се оказаха толкова богати. Когато е бил полицейски служител, Иванов е придобивал пицария, бинго зала, на негово име като физическо лице. Експертите казаха, че по пазарни цени имотите надхвърлят в момента 10 млн. лева", каза депутатът и се закани, че това ще бъде доказано.

"Ние преценихме, че сега е моментът да бъдат изнесени тези данни – както за Цветанов, така и за Иванов. Работили сме доста време по събирането на тези материали. Излизането от ареста на Алексей Петров накара медиите, а и гражданите да имат по-добра чуваемост. Темата беше запушена, тъй като Борисов и Цветанов бяха носени на ръце от медиите и това ги доведе на власт. Та тези теми бяха запушени", добави Василев.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

РЗС: Цветанов е наследник на Доктора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.24 секунди