изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:17 EEST
ОПРЕДЕЛИХА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА РЕМОНТИ В ТЕРВЕЛ    
ОбществоПриключи работата на назначената от кмета на Тервел Живко Георгиев комисия за избор на фирми, които ще изпълнят строителните работи по първите два одобрени проекта на общината по Програма за развитие на селските райони, съобщиха от кметството.


Процедурата за избор бе проведена в съответствие със Закона за обществените поръчки и след съгласуване на конкурсната документация с финансиращия орган – Държавен фонд "Земеделие".
Работите са групирани в две обособени позиции и за тях ще бъдат сключени два отделни договора. Общо 10 строителни фирми участваха в процедурата за избор. За изпълнител на дейностите по първата позиция е избран кандидатът "Пътища и мостове„ ЕООД-Варна, а изпълнител на дейностите по втората - "Хидрострой” А-Варна. По първата позиция ще бъде положена нова асфалтова настилка на няколко улици в Тервел, ще бъде извършен основен ремонт на тротоари и улично осветление в града и няколко села и др. По втората позиция ще се работи по възстановяване на градинка и две детски площадки в Тервел.
Кандидатите имат право да обжалват решението на общината за избор на изпълнителите. След приключване на заключителните етапи от избора ще бъдат открити строителните площадки по договорите и да започне съобразено с метеорологичните условия изпълнение на дейностите. НДТ
 


Сходни връзки

ОПРЕДЕЛИХА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА РЕМОНТИ В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди