изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:03 EEST
Яне Янев: Андрей Иванов два дни се тюхка и се кри, преди да даде пошлите си обяснения    
Политика Андрей Иванов с това, което казва, нагледно показва, че групичка милиционери, издигнали се до върховете на ГЕРБ, са станали крупни милионери, заяви пред Нова тв лидерът на РЗС Яне Янев. Той поднови атаката си срещу председателя на столичния общински съвет след вчерашната пресконференция, с която Иванов отхвърли обвиненията за крупни далавери с имоти.

Яне насмете и домакина си в студиото: "Всяка сутрин, Витомире, те слушам с твоите словоблудства по мой адрес. Всяка сутрин, като правиш преглед на пресата, ги ръсиш едни. Дошъл съм, уважил съм Нова телевизия,  заради опашатите лъжи на Андрей Иванов. А ти непрекъснато цитираш това, което той употребява - доноси. Тази папка сме я раздали на всички журналисти - къде виждаш доноси?"

"Няма нормален български гражданин, който да не си знае имотите. Дори най-едрите реститути, ако запиташ, ще кажат къде какъв имот са им възстановили, какво са дали под наем, какъв доход получават",  продължи Янев - "А този го видяхте по репортажа как дрънка и сипе хули. И не казва откъде е взел всичко, като преди няколко години е бил милиционер".

Тук става въпрос са една грандиозна спекулация, убеден е опозиционният лидер. Според него общинарят и жена му правят имотни спекулации чрез фирмите, в които той участва. Янев спомена и депутатката от ГЕРБ, влязла в НС след избирането на Фандъкова за кмет - Стефани Михайлова, която заедно с Иванов източвала по думите му милиони от общината чрез маршрутните таксита.

Стефани Михайлова е едноличен собственик  на “Сиси-Т“ ЕООД - една от трите транспортни фирми, които са си разпределили лъвския пай от най-печелившите маршрутни линии в столицата. В същото време тя е в борда на Андрей Иванов, посочи Янев.

Според него общинският лидер е бил толкова гузен от направените разкрития, че нарочно се е скрил, уж бил на екскурзия в почивните дни. "В събота и неделя е бил тук, тюхкал се е и се е чудел какво да прави. В понеделник не е отишъл на работа. Трябвало е да предложи проект за дневен ред на общинския съвет - и това не е направил", описа действията на мишената си Яне.

Той нарече "пошло" обяснението на Андрей Иванов, че зад имотите му стоял 120 години трудов стаж и подсказа: "Мисля, че премиерът трябва да се намеси и да попита как така дясната ръка на Цветанов се е сдобил с всичко това, защото на хората им е омръзнало да ги мамят и използват като машина за гласуване".

Иванов трябва да бъде попитан правил ли е заменки, сключвал ли е фиктивни договори, посочи Янев.

Решени сме да доведем нещата докрай, заяви опозиционният лидер. Той отрече да води компроматна война. Ще информираме българския народ за управлението на ГЕРБ, за тази борба с престъпността, която е с цел още по-голямо забогатяване, каза Янев.

На въпрос защо така подава информацията, с която разполага - на час по лъжичка, отговори: "Смятате ли, че нашата лъжица е толкова голяма, че да загребе всички далавери наведнъж? Но съм убеден, че хора като Цветан Цветанов и Андрей Иванов не могат да останат в политиката - те трябва да отговорят на много въпроси.
Мислят се за вечни, но съм дал документите в парламентарната комисия за борба с корупцията и чакам резултат".

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Яне Янев: Андрей Иванов два дни се тюхка и се кри, преди да даде пошлите си обяснения | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди