изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:36 EEST
Дядо бие баба, убива внучка    
НовиниПиян пенсионер преби жестоко съпругата си и уби внучката си в гоцеделчевското село Копривлен. Драмата се разиграла в късния следобед в неделя. 64-годишният Георги Кълов се прибрал у дома почерпен и подхванал да се кара с бабата - Мария. Спорът бързо прераснал в скандал и Георги се нахвърлил с шамари и юмруци върху съпругата си. Свидетелка на разпрата станала 19-годишната им внучка Росица.

За да разтърве дядо си и баба си, тя скочила между тях. Георги замахнал с все сила и я отблъснал. Внучката залитнала, търколила се по стълбите и фатално си ударила главата. Дядото повикал "Бърза помощ", но напразно. Момичето вече издъхнало.

"Пиеше често. Все се чуваха крясъци от къщата им. Викове имаше и преди злополуката в неделя", разкриха комшии. Те уточниха, че пенсионерът често злоупотребявал с алкохола. Росица живеела при него и съпругата му с брат си. Преместили се в дома им, когато майка им се омъжила повторно и заживяла в друго село.

Тепърва ще бъде извършена аутопсия на Росица, съобщиха от болницата в Гоце Делчев. Дядото убиец е задържан за 24 часа, а бабата - разпитана за случилото се. http://www.trud.bg

 

 


Сходни връзки

Дядо бие баба, убива внучка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди