изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:11 EEST
Джейми Лий Къртис и Сигорни Уивър възраждат старо съперничество в „Пак ли ти?”    
Култура Кристен Бел и Одет Юстман подклаждат огъня в щурата комедия   Какво се случва, когато трябва да се държиш добре и да се събереш с човека, когото най-много искаш да забравиш? Джейми Лий Къртис и Сигорни Уивър ни отговарят на този въпрос в новия филм на режисьора Анди Фикман „Пак ли ти?”.


  За привличането на Джейми Лий Къртис за ролята на Гейл - майката на Марни, Фикман споделя: „Джейми беше първата актриса след Кристен Бел, която исках да ангажирам. С нея часове наред обсъждахме сценария и повечето идеи, които нахвърлихме при първата ни среща, влязоха в окончателния му вариант. Джейми е безстрашна, готова е да опита всичко, работата с нея е удоволствие – тя е великолепен отборен играч.”
 Анди Фикман подбира всички актьори като за главни роли, макар че на практика повечето от тях изпълняват поддържащи. Лично избира екипа с конкретна представа за приноса на всеки негов член към проекта, като комбинацията от всички холивудски звезди е наистина обещаваща.
 След Къртис и Бел, Сигорни Уивър е следващото име в проекта. Номинирана за „Оскар” за „Горили в мъглата”, „Работещо момиче” и „Пришълците” и участвала наскоро в касовия хит „Аватар”, Уивър приема ролята на Рамона – богата леля, която има стара вражда с героинята на Джейми Лий Къртис.
 „Работата със Сигорни Уивър беше сбъдната мечта. Всеки ден с неимоверни усилия на волята прикривах благоговението си пред нея,” споделя Анди Фикман.
 В „Пак ли ти?” интересен е фактът, че Джейми Лий Къртис и Сигорни Уивър си партнират за първи път в над 30 годишната си актьорска кариера, започнала почти едновременно.
В лентата преуспялата ПР професионалистка Марни (Кристен Бел) се прибира в родния си град, където с изненада открива, че брат й ще се жени за Джоана -  нейния най-голям кошмар от гимназията. Превърнала училищния й живот в ад, Джоана (Одет Юстман) е забравила всички мръсни номера и изглежда като нов човек, но за Марни периодът от гимназията си остава най-тежкия в живота й. Положението преди сватбата допълнително се нагрява, когато богатата леля на булката (Сигорни Уивър),  се среща с не толкова изтънчената майка на Марни (Джейми Лий Къртис) и двете подклаждат огъня на стара гимназиална вражда.
 Към звездния актьорски състав се присъединяват многократно отличаваният с номинации за „Еми” Виктор Гарбър и носителките на „Еми” 88-годишната Бети Уайт и Кристин Ченовет.
 Предпремиерно „Пак ли ти?” се завърта в България този петък, 12 ноември 2010. Не пропускайте да надникнете 'зад кадър' във фен страницата на филма във Фейсбук – www.facebook.com/PakLiTi.
 


Сходни връзки

Джейми Лий Къртис и Сигорни Уивър възраждат старо съперничество в „Пак ли ти?” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди