изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:53 EEST
ДОБРИЧ ЩЕ ДОМАКИНСТВА НА ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ    
Спорт150 състезатели от над 20 клуба от страната са направили заявка за участие в държавното първенство по карате, което ще се проведе този уикенд в Добрич.

В събота отличията в шампионата ще си разпределят юношите и девойките старша възраст (14-16 г.), а в неделя това ще сторят и девойките и младежите (16-18 г.). 

Организатори на националното първенство, което ще се проведе в зала “Добротица” са местния клуб Самурай, федерацията по карате и община Добрич.
“Групата на отбора ни е от 12 състезатели. Разчитам медали да спечелят Васил Василев, Иван Иванов, Глория Лалова и Християн Колев. 10 от каратеките ни са в тази възрастова група, а другите двама допълват състава за отборните състезания”, заяви треньорът сенсей Димитър Христов.
Да открият държавното първенство са поканени областният управител Желязко Желязков, кметът на Добрич Детелина Николова, както и секретарят на кметството Румен Русев.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ЩЕ ДОМАКИНСТВА НА ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди