изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:27 EEST
ОМОНИЯ НА ГРАДИНАРОВ ПАК БИЕ С 3:0 В КИПЪР    
СпортНова победа с 3:0 гейма във волейболното първенство на Кипър записа отборът на Омония (Никозия), в който играят Мирослав Градинаров и Борис Янков.

“Детелините” разгромиха като гост съгражданите си от Олимпиада, като в отделните части ги оставиха на 17, 16 и 17 точки.

Треньорът Владислав Тодоров – Сарата, заложи само на двама чужденци. Борис Янков игра цял мач, а кубинецът Виктор Перез влезе в игра само за гейм. Треньорският щаб реши да съхрани силите на добричлията Мирослав Градинаров, тъй като пред клуба предстоят три важни срещи в първенството.
"В отминалите кръгове Градинаров се изяви като основна фигура в клуба ни, добре се вписа в играта и бе в основата на победите. Разликата в силите между двата тима в настоящия мач даде възможност на треньора да даде почивка на водещи състезатели, които така ще могат по-добре да се концентрират за следващите срещи. Отборът ни е много добър и от мач на мач се сработва още по-добре”, коментира след срещата Паникос Михайлидес от треньорския екип на Омония. 
Това е трета поредна убедителна победа за състава на Омония, който е начело в елитната група на Острова на Афродита. В четвъртия кръг феновете на волейбола ще станат свидетели на българско дерби. Омония посреща Пафиакос (Пафос), в който играе бившият състезател на ЦСКА Богомил Аначков. Двубоят е следващият петък. 
В същото време се разбра, че "детелините" ще спорят с Неа Саламина (Ларнака) на четвъртфиналите на турнира за Купата на Кипър. Двата тима ще се срещнат при разменено гостуване. Победителят от двубоя ще се класира за полуфиналите, където ще срещне Пафиакос.

 


Сходни връзки

ОМОНИЯ НА ГРАДИНАРОВ ПАК БИЕ С 3:0 В КИПЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди