изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:19 EEST
Над 15 хиляди евро заложени на разследвания мач Марек - Калиакра    
СпортОколо 15 хиляди евро са били заложени за точен резултат на разследвания мач Марек – Калиакра (1:5), научи БЛИЦ. Както е известно ГДБОП започна проверка на двубоя по сигнал на УЕФА. В момента не може да се каже, какви точно са печалбите от двубоя. Коефициентът за победа на гостуващия тим с подобен резултат обаче е бил поне 30. Дори и при този минимален за случая коефициент, проста сметка показва, че замесените са прибрали 450 хиляди евро.



Обвиненията падат върху домакините, които излизат предимно с резерви. Залозите са били дело на приближени до Марек, които са знаели предварително изхода от двубоя.

Съмненията за мача за свързани с факта, че по 3 гола падат през двете полувремена. Първото попадение за Калиакра е чак в 23-ата минута и от дузпа. Това може да означава, че домакините са помогнали на гостите да отбележат, тъй като времето е напредвало. 

Марек излиза само с юноши и младоци, като капитанът Анжело Кючуков се появява на терена след почивката. При 5:0 в полза на гостите, домакините се напрягат и бележат почетното попадение.

Един от шефовете на Калиакра вчера е бил привикан от ГДБОП, за да даде показания по случая. От клуба на Цонко Цонев са категорични, че не са влизали в уговорки./ http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Над 15 хиляди евро заложени на разследвания мач Марек - Калиакра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди