изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:36 EEST
КМЕТЪТ НА БАЛЧИК УСПОКОИ ТОПКАТА    
СпортРъководството на втородивизионния Черноморец (Балчик) стяга истински празник за предстоящия 1/16-финален мач в турнира за Купата на България с Литекс, който ще бъде в събота от 13.30 часа в Албена.

Това стана известно на пресконференция в Балчик, на която присъстваха Николай Ангелов - кмет на черноморското градче, Радостин Димов - треньор на отбора, и футболисти.

Домакините обещават голямо шоу на срещата с томбола и DJ. Най-големите късметлии ще си тръгнат с телевизор, DVD и други предметни награди.
“Оптимист съм за мача. Чувствам, че ще хвърлим една от най-големите изненади в турнира за Купата на България”, сподели Ангелов. Той даде гаранции, че Черноморец, който е сред първите отбори в Източната “Б” група няма да прекрати участието си. Градоначалникът опроверга информациите в медиите, че общинските съветници са спрели финансирането. Причината за свършилите пари е, че в отбора не са си направили правилно сметките, разходите излезли повече отколкото са. 
Предстои да стартира ремонта на стадиона в Балчик, за да може футболистите да играят мачовете от пролетния дял у дома, а не в Албена. Инвестицията е за близо 3 милиона лева. Футболната арена ще бъде с 3000 седящи места, а лицензът на УЕФА, който ще получи е две звезди. “Нямаме за цел да влизаме в “А” група. Целта ни е да играем добър футбол и да сме сред първите в групата. Ако сме първи или втори в класирането никога няма да кажем на футболистите си, че трябва да паднат, защото ще се класираме за елита”, заяви треньорът Радостин Димов. На срещата с медиите присъстваха и двамата футболисти, за които в медиите излезе информация, че са стигнали до бой. Те опровергаха написаното и споделиха, че са добър колектив.

 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА БАЛЧИК УСПОКОИ ТОПКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди