изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:01 EEST
ОБЩИНА И ФЕНОВЕ ДИСКУТИРАХА БЪДЕЩЕТО НА ФУТБОЛА В ДОБРИЧ    
СпортДобруджа е жива. Не е умряла! Това заяви треньорът на футболния клуб Диян Божилов по време на срещата с феновете в община Добрич, която се проведе по покана на кмета на града Детелина Николова.


В нея участваха общинските съветници от спортната комисия Младен Матеев, Красимир Попов, Иван Иванов и Живко Мартинов, както и Стайко Генчев – изп.-директор на ПФК Добруджа АД.
“Най-важното е отборът да го има без значение с какъв лиценз. Аз като съм започнал да играя футбол не съм отишъл в съда да проверявам регистрацията. Играл съм за града и съм писал историята на терена. Другото е въпрос на време”, заяви легендата на Добруджа Диян Божилов. 
Най-верните привърженици на клуба с 91-годишна история попитаха на дискусията защо не се е състояло обещаното обединение и какви са задълженията на отбора.  
“Обединението ще се случи, но е въпрос на време. Не сме се отказали от него, но сме изправени пред юридически пречки, за да си възвърнем автентичната Добруджа”, заяви Иван Иванов.
Потвърдена бе информацията, че автентичният клуб е със задължения в размер на близо 2 милиона лева. Управниците заявиха, че тези дългове са били натрупани по времето на Живко Жечев.
“В момента отборът е най-добричкият. Футболът в този град е благодарение на нашите усилия през последните 3 години. Докато има такова отношение от ваша страна няма да помагам на отбора като частно и юридическо лице”, каза председателят на спортната комисия Младен Матеев.
Позабравихте коректността и толерантността и преминахте бариерата на нормалното общуване. С тези думи се обърна кметът на Добрич Детелина Николова към запалянковците. Тя поиска от тях официално да се извинят за обидни квалификации по неин адрес в химн, публикуван в сайта им.
На срещата управниците отново споделиха, че предишният собственик на клуба Величко Найденов не е имал намерение да развива футбол. Той е поддържал критичен минимум, с който клуба да съществува и това е оказало пречки за развитието на футбола в града след закупуването на акциите му. 
От 1 януари 2011 г. ще бъде назначен ликвидатор, който в рамките на 6 месеца трябва да приключи с всички дейности със съществуването на АД-то.
Отправена бе покана към агитката да излъчи свой представител, който редовно да присъства на заседанията на спортната комисия и на футболния клуб, за да може феновете да са запознати нещата от кухнята на отбора. Така управници и фенове ще вървят заедно в посоката, в която гледат - футболът в Добрич да се развива.


 


Сходни връзки

ОБЩИНА И ФЕНОВЕ ДИСКУТИРАХА БЪДЕЩЕТО НА ФУТБОЛА В ДОБРИЧ | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЩИНА И ФЕНОВЕ ДИСКУТИРАХА БЪДЕЩЕТО НА ФУТБОЛА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-11-19 @ 08:15 EET
ТО ПЪК ЕДНИ ФЕНОВЕ! И КАКВО СТАНА НА СРЕЩАТА БАТ МЛАДЕН ГИ СТРЕСНА , А ПЪК КМЕТИЦАТА ГИ УПЛАШИ И ТЕ СВЪРШИХА В ГАЩИТЕ! 
ОБЩИНА И ФЕНОВЕ ДИСКУТИРАХА БЪДЕЩЕТО НА ФУТБОЛА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-11-19 @ 08:36 EET

Какъвто е отборът, такива са и феновете. Вземете парите от тъпите ни футболисти и ги дайте за волейбол, хандбал, лека атлетика, тенис, бокс, борба, вдигане на тежести, гимнастика...

ОБЩИНА И ФЕНОВЕ ДИСКУТИРАХА БЪДЕЩЕТО НА ФУТБОЛА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-11-19 @ 09:35 EET
каквито управниците, такива и феновете - нали те ги избират!
ОБЩИНА И ФЕНОВЕ ДИСКУТИРАХА БЪДЕЩЕТО НА ФУТБОЛА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-11-19 @ 11:54 EET
Какви фенове имат в ДОБРУДЖА,пълни простаци и неспасяеми олигофрени които са с болни мозъци.
ОБЩИНА И ФЕНОВЕ ДИСКУТИРАХА БЪДЕЩЕТО НА ФУТБОЛА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-11-19 @ 15:24 EET
Мишки , не стойте само пред компютрите!!
ОБЩИНА И ФЕНОВЕ ДИСКУТИРАХА БЪДЕЩЕТО НА ФУТБОЛА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-11-19 @ 15:26 EET
Жалко, че няма да се покажеш, аз да свърша в твоите!
ОБЩИНА И ФЕНОВЕ ДИСКУТИРАХА БЪДЕЩЕТО НА ФУТБОЛА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-11-19 @ 17:47 EET
Другари! Аз предлагам да се започне на чисто. Нека искаме промяна в правилата на играта - вече да се рита топка, не с кълбовидна форма, както досега, а с формата на паралелепипед. Така може и националният отбор да придобие по-големи шансове, някак си. :-)))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди