изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:45 EEST
ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА ПОКАНИ ЗА КОНЦЕРТА НА РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ    
ОбществоОт днес стартира продажбата на покани за концерта с участието на Румънеца и Енчев в рамките на благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!".


Концертът ще е на 29 ноември от 18.30 часа в зала "Добрич" /Органовата зала/. Освен Румънеца и Енчев в подкрепа на 4-годишната Александра ще пеят и танцуват и талантливи деца от добричките школи - "СОУ "Св. Климент Охридски", зонална танцова организация "Алексия", арт-център "Палитра", сдружение "Ръка за таланта" и др.
Поканите са с цена 5 лева и могат да бъдат закупени на четири каси на ВиК - срещу фронт-офиса на НАП, в "Бои и лакове", сградата на ЦКБ и кв. "Балик", и в офиса на в. "Нова добруджанска трибуна" - ул. "Кирил и Методий" 30. Организаторите на благотворителната кампания призовават родителите да подарят на децата си един незабравим концерт с участието на Румънеца и Енчев, а директорите на училища - да съдействат при продажбата на покани в ръководените от тях учебни заведения. Родителите на Алекс благодарят за оказаното съдействие при организирането на концерта на книжарници "Марина" с управител Йорданов Йорданов и на ВиК-Добрич, с управител Дамян Калчев.
Кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!" се организира от група родители от Добрич. Целта й е набиране на средства за лечение в Израел на 4-годишната Александра Илиянова Маркова, като за първия й курс са необходими 35 000 лева.
Банковата сметка на Алекс е:
IBAN сметка: BG29UNCR70001502098286, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА ПОКАНИ ЗА КОНЦЕРТА НА РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди