изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:46 EEST
ДЕТСКА ГРАДИНА "ПРОЛЕТ" РЕАЛИЗИРА ПРОЕКТ ПО "КОМЕНСКИ"    
ОбществоДобричката детска градина "Пролет" стартира участието си в спечелен проект по секторна програма "Коменски" към Центъра за развитие на човешките ресурси, програма "Учене през целия живот".


Проектът е на тема "Традиции, обичаи и културно разнообразие на европейските страни"  и се реализира с партньори от Италия, Румъния, Гърция, Белгия и Франция. Продължителността му е две години и е на стойност 11 000 евро. Представители на ЦДГ "Пролет" ве че са осъществили първата визита в италианския град Киети - директора Бонка Иванова и учителките Румяна Проданова, Недка Александрова, Румяна Проданова и Теменужка Атанасова. По проекта до момента в ЦДГ са нарисувани на балони  националните знамена на страните - партньори, създаден е кът "Коменски", съставен е калрендар за националните празници на отделните държави-участнички. Следващата визита ще бъде в Добрич пред април догодина, когато детската градина ще отбележи 50 години от своето откриване.
 


Сходни връзки

ДЕТСКА ГРАДИНА "ПРОЛЕТ" РЕАЛИЗИРА ПРОЕКТ ПО "КОМЕНСКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди