изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:32 EEST
НАД 20 ИСКАНИЯ СЕ ОБРАБОТВАТ ЗА 2011 Г.    
НовиниНад 20 искания на жители на Добрич общината обработва за идващата 2011 г. по програмата за малки благоустройствени обекти. Това съобщи зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев.

На традиционната кметска оперативка Ганчев отчете големия интерес от страна на жителите на града към програмата за 3-те години на нейното съществуване. Той добави, че със средства на граждани и пари от програмата за капиталови разходи на общината на първи етап са реализирани общо 18 обекта, на стойност около 80 хил. лв. Допълнително са завършени още 2 обекта на стойност 6 200 лв. и се работят още два такива.
Ганчев отчете и работата по големите проекти, реализирани от общината. Според него и улица "Дунав", и ул. "Христо Ботев" ще бъдат, където се подменя водопроводна и канализационна мрежа ще бъдат завършени и подготвени за преасфалтиране през 2011 г. Зам.-кметът добави, че продължава работата по реконструкцията на пешеходната зона в града.
 


Сходни връзки

НАД 20 ИСКАНИЯ СЕ ОБРАБОТВАТ ЗА 2011 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди