изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:36 EEST
НАП НАПОМНЯ, ЧЕ ГЛОБЯВА ЗА НЕПОДАДЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ    
НовиниОт пресслужбата на НАП - Варна, припомнят, че за неподадена годишна декларация по Закона за корпоративно подоходно облагане за 2009 г. от юридическите лица се налага санкция, която е в размер от 500 до 3 000 лв. При установянане на повторно нарушение глобата вече е от 1000 до 6000 лв.

Също така се наказва с глоба в размер от 200 до 1 000 лв. управител, ликвидатор/синдик, който е допуснал нарушението за неподаване на декларация на данъчно задължено лице, допълват данъчните. В случай, че нарушението е повторно глобата е от 400 до 2 000 лв.
По данни на приходната агенция до 31 март 2010 г., всички юридически лица са били длъжни да подадат годишните си декларации, в които да посочат приходите си за предходната година. 5 676 от регистрираните юридически лица не са изпълнили това си задължение и са получили съобщения за явяване в териториалната дирекцията, във връзка с подаване на декларация и съставяне и връчване на Акт за установяване на административно нарушение.
 


Сходни връзки

НАП НАПОМНЯ, ЧЕ ГЛОБЯВА ЗА НЕПОДАДЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НАП НАПОМНЯ, ЧЕ ГЛОБЯВА ЗА НЕПОДАДЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ
Автор: Anonymous да 2010-11-30 @ 17:05 EET
A NAP kazva li che rabotqshite v Dobrich trqbva da sa po- libezni .Da ne govorim che i ne si razbirat ot rabotata.Skriti v staite edno hubavo mestentse za pochivka.Trqbva da se promeni nesho za da se pochuvstvame beli hora,a ne da se skatavame i da ne gi razsurdim zashoto she postradame. Gledam gi i im se chudq kak ne se strahuvat za rabotata si v taq kriza. Tova NIKUDE GO NQMA .

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди