изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:48 EEST
МОМИЧЕ ОТ ДОМА В КРУШАРИ - С ПЪРВО МЯСТО В НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС    
Новини
Възпитаничка на Дома за деца и младежи с умствена изостаналост "Св. Николай Чудотворец" в Крушари е отличена в националния конкурс "Моят символ за България". Милена е класирана на първо място в своята категория.


Деца от близо сто социални услуги за деца в страната - услуги в общността и от резидентен тип, домове за деца с увреждания и домове за деца, лишени от родителска грижа, участваха със свои творби в националния конкурс "Моят символ за България", обявен от Агенцията за социално подпомагане. Победителите в конкурса получиха поздравления и награди от заместник-министъра на труда и социалната политика Валентина Симеонова, Янита Манолова - заместник-изпълнителен директор на АСП, и заместник-председателя на Държавната агенция за закрила на детето Калин Каменов.
Подредената изложба в хотел "Родина" представи творби, свързани с българската история и бит, изработени от деца и младежи на възраст от 5 до 20 години. Експозицията е част от инициативата "Европейска година на борбата с бедността и социалното изключване - 2010".
 


Сходни връзки

МОМИЧЕ ОТ ДОМА В КРУШАРИ - С ПЪРВО МЯСТО В НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди