изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:40 EEST
СЕДЕМ ОДОБРЕНИ ПРОЕКТА В ОБЛАСТТА    
НовиниВ Добричка област има одобрени седем проекта по схема "Грижа в семейна среда за независимост и достоен живот на хора с различни видове увреждания и самотно живеещи хора" - дейности "Социален асистент" и "Домашен помощник", които ще се реализират на територията на общините Балчик, Генерал Тошево, Добрич, Добричка, Крушари, Шабла и Каварна.


Общо в схемата са обхванати 409 лица, съобщават от Регионалната дирекция за социално подпомагане. Стойността на безвъзмездната финансова помощ от Европейският социален фонд възлиза на 1 088 154 лева. Общо услуги по седемте проекта ще получат над 400 нуждаещи се лица.
По схема "Социални услуги за социално включване" има два одобрени проекта, които ще се реализират на територията на общините Добрич и Добричка. Единият е на Международния колеж, а другият - на община Добричка. Стойността на двата проекта възлиза на 322 800 лева, информират още от РДСП.
 


Сходни връзки

СЕДЕМ ОДОБРЕНИ ПРОЕКТА В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди