изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:04 EEST
Мерцедеси горяха във война за нощен Пловдив    
Новини

Нечуваната конкуренция в нощния живот на Пловдив започна да приема страховити форми. Неизвестни бандити заляха със запалителна течност два джипа на собственика на най-пълен нощен клуб в града и драснаха клечката. Мерджаните пламнаха пред дома на Атанас Станчев малко преди полунощ. Двигателят на единия всъдеход не става за нищо, тъй като е напълно изгорял. Самият Станчев реагирал като ужилен и успял да измъкне другото си возило от пламъците почти без щети, пише "Под тепето". Първо наемниците възпламенили ML-а, каран от съпругата му.



"Слязох на бегом, един съсед полицай поливаше с маркуч горящата кола, а аз се метнах в другия джип , за да го отместя настрани. Не виждах нищо, купето беше пълно с пушек, но успях да го изтегля. Само няколко пластмаси се разтопиха", разказа Станчев.

Той е сигурен, че атаката е заради отварянето на бара, който той върти със съдружника си Иво Василев. "Намеквали са ми, че не е хубаво да влизам толкова силно в този бизнес, но не приемах на сериозно чутото. Имам подозрения, ще направя собствена проверка, а и разчитам на органите на реда да си свършат работата. Странното е, че някои хора явно не са изживели мутренските си периоди и ще си останат такива вовеки, въпреки, че отдавна не сме в 90-те години", коментира Наско Станчев.

На органите на реда обаче хич не разчита известният баща на Наско - Петър Станчев, босът на "Еко Глобал". Той дебело подчерта, че дълго време фамилията му е под непрестанен натиск, преброил е три запалени автомобила, кражба на каса от хотела му, обир на базата на компанията и прочие, и прочие. Нито един от зулумите не е бил разкрит.

Точно преди година горя семеен автомобил на друг бизнесмен от бранша - Радослав Бонев. Тогава неизвестни драснаха клечката на двуместния Понтиак на съпругата му. Не са разкрити и до днес. / http://www.blitz.bg/

 


Сходни връзки

Мерцедеси горяха във война за нощен Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди