изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:46 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 17 - 23 декември 2010 година    
Времето В петък ще вали сняг, който до обяд ще спре над южните райони, а в края на деня и над крайните североизточни. Ще духа до умерен, а в северните райони през по-голямата част от деня засилен северозападен вятър. Минимални температури от минус 7 до минус 2 градуса, максимални от минус 5 до 0.

В нощта срещу събота ще се изясни. Вятърът ще отслабне до умерен и ще се обърне от югозапад. Минималните температури ще се понижат до минус 12-минус 7 градуса!!! През деня отново ще се заоблачи. Ще се усили вятърът от юг-югозапад. Бързо ще се затопли и температурите ще достигнат минус 2-плюс 3 градуса, на места по крайбрежието и в южните райони до 6-7.

Рано сутринта в неделя ще премине студен фронт. На места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се обърне от запад. Минималните температури ще са от минус 4 до плюс 1 градус. През деня облачността ще намалее до слънчево. Дневните температури ще са предимно положителни. Вятърът ще отслабне.

От понеделник до четвъртък облачността ще е променлива с условия на места да превалява слаб краткотраен дъжд. Ще се затопля и снежната покривка ще се топи. Минималните температури само в понеделник все още ще са до минус 5-минус 6 градуса, но  от вторник бързо ще се повишат и в сряда-четвъртък ще са от 0 до 5. Максималните от понеделник ще станат положителни и към сряда- четвъртък ще достигнат 5-10 градуса.

Вълнение на морето 1-2 бала, само в петък ще е 3-4, в заливите 2-3.

Температура на морската вода 6-9 градуса.

 

Снимка: Пламен СТЕФАНОВ

 

Деж. синоптик: В. Тодорова

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 17 - 23 декември 2010 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди