изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:54 EEST
Central Point е многофункционалната Сграда на годината    
Новини Модерният бизнес и жилищен комплекс Central Point, разположен в сърцето на Варна спечели приза „Сграда на годината” в категоря „Многофункционални сгради”. Фасадата на сградата вече имаи друго международно признание: наградата „Проект на годината за 2009” на Хънтър Дъглас за регион Европа – Близък Изток – Африка. Призът е за най-интересна архитектура.

Наградата идва като подарък за официалното откриване на комплекса, което се проведе на 14 декември. Лентата бе прерязана от двамата съдружници Недялко Неделчев и Александър Димитров, както и от Областния управител на Област Варна – Данчо Симеонов. Стратегическата локация на комплекса Central Point – на ъгъла на бул. “8-и приморски полк” и ул. „Георги С. Раковски” – точно срещу сградата на Община Варна и на няколко минути от Морксата градина, е предпоставка всички, които работят, посещават или живеят в Central Point да се чувстват комфортно във възможно най-централната част на Варна. Емблематичната  за морската столица сграда вече привлече погледа на варненци и на гостите на града с атрактивната си модерна архитектура. Елегантният силует, изчистените форми и чистотата на архитектурния детайл създават приятно усещане за изтънченост и хармония и съвсем заслужено печелят високия приз „Сграда на годината”.

 


Сходни връзки

Central Point е многофункционалната Сграда на годината | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди