изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 02:56 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите почивни дни на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани 5 криминални престъпления.

 

На 17,12,2010г. около 17,30ч. е подаден сигнал в Първо РУП на МВР Добрич за установено лице в момент на кражба от магазин за хранителни стоки намиращ се в ЖК “Балик”, гр.Добрич. На място е установено, че лицето С.А./ 56/ от гр. Добрич е извършил кражба на хранителни продукти.  С.А е криминално проявен. Има издадени 2 условни, 2 ефективни  присъди и регистрации за кражби.  По случая е образувано незабавно производство. Лицето е задържан в поделенията на Първо РУП Добрич. По случая се работи в условието на досъдебно производство.

 

През изминалите почивни дни на територията на областта са станали 5 ПТП с нанесени материални щети и 1 ПТП с 2 убити и 1 ранен гражданин. 

На 19,12,2010г. около 06.00ч. в гр.Добрич по бул.” 25септември” 26 годишен  водач на лек автомобил “Пежо-306” , управлявайки с несъобразена скорост губи контрол над автомобила и се блъска в заградителните парапети на булеварда. Вследствие на ПТП по автомобила са нанесени значителни материални щети. При последвалата проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,83 промила алкохол.  Водачът е задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

През изминалите почивни дни са възникнали 7 пожара, от които 2 пожара с нанесени материални щети.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди