изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:28 EEST
БИЗНЕСЪТ И СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА ОСИГУРИХА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА ОТ ПРЕДУЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ В СОФИЯ    
КоледаТази година  по време на Коледните тържества в детските градини и училищата,  представители на Столичната община със съдействието на водещи в бизнеса български фирми ще връчат  коледни подаръци на всички деца от предучилищна възраст в София.  Бизнесът и общината се обединиха в името на малките ученици и осигуриха 20 000 безплатни тетрадки и още толкова учебни помагала за бъдещите ученици.

            Тетрадките са с малък формат, имат весели картонени корици и са предназначени за писане и смятане. Оформени са със забавни картинки за оцветяване, текстове и  задачи, които привличат вниманието на децата и ги възпитават в любов към буквите и цифрите.

            Хартията на помагалата е олекотена и частично рециклирана, което ще даде възможност на учителите да обясняват какво е това рециклиране и защо е толкова важно за хората и природата да избират стоки с този знак.

            Подаръците се раздават на специалните Коледни тържества във всички училища и детски градини в Столична община, където се учат деца на възраст от 5 до 7 години.

Нели Лозанова

 

 


Сходни връзки

БИЗНЕСЪТ И СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА ОСИГУРИХА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ВСИЧКИ ДЕЦА ОТ ПРЕДУЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди