изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:34 EEST
Бойко: Обучавал съм репресивния апарат как да действа с маркучите    
Политика"Първанов изхожда от това, че Пожарната беше трети факултет на МВР. В този смисъл съм бил в репресивния апарат, обучавал съм ги как да действат с маркучите ли?". Това коментира премиерът Бойко Борисов в предаването „Рулетка” с Люба Кулезич по повод изказването на Първанов, че когато става дума за морал, не приема хората, които са били свързани с предишния режим, да бъдат морални ментори, като тогава заяви, че премиерът е бил преподавател в академията на МВР и е обучавал "репресивния апарат на режима”.


По думите на Борисов каратето било забранено в пожарната и затова тренирали след 17 часа.

„Аз ли съм бил репресивния апарат на МВР с моя отбор „Нешев”? Кой ми е помогнал на мен, за да развия харизмата си - само майка и татко имат дял”, каза той.

На твърдението на президента, че който играе в неговия отбор, печели, а когато е в другия отбор, губи, премиерът коментира: "Всеки иска да има силен централен нападател. Но когато дадоха дузпа, аз си я взех и си я бих - това се нарича мощен силен нападател".

На въпрос каква алтернатива вижда в политиката, Борисов отговори така: „Аз не виждам алтернативи. Иван Костов е 20 години в политиката с 2, 3, 5 % – това ли е алтернативата? Дори от малкото хора, които са гласували за тях, много малко ги харесват”.

"Като се срива подкрепата ще дойдат други, които да се надяваме,че ще продължат това, което правим. Неизбежно е да се срива подкрепата. Въпросът е народът да избира правилните хора, които да продължат да водят напред", коментира още той.

Министър-педседателят направил заявка за втори мандат, защото иска да довърши магистралите стана още ясно.

На въпрос как ще коментира постоянното първо лице в изказванията си, той обясни: „Като кажа "аз" имам предвид цялото правителство, защото когато има проблем, търсят мен, а не Плевнелиев например, и казват Бойко да каже”.

„Още нещо да го заковем на тези, които говорят против - от първия ден, когато не аз, а ГЕРБ дойде на власт, увеличихме с 900 млн. лв. пенсиите в криза. Не дадохме бонуси, защото от първия ден на криза, когато Станишев остави половин милиард дефицит, ние правим инфраструктура, даваме повече за здраве, пенсии, правим магистрали и зали. Това трябва да го повтарям от А до Я, плюс метрото, църквите, Южната дъга, детските градини. Откакто съм станал кмет, съм направил 50 градини, вместо да ги реституирам като тях”.

Премиерът отново застана зад вътрешния министър Цветан Цветанов като каза в негова подкрепа, че той е голям човек и съзнава, когато греши, по повод скандала около изнасянето на СРС-тата по случая с горнооряховските лекари. "Говорили сме и по тема със случая в Горна Оряховица, и когато го нападнаха за прословутите имоти". Той обясни, че в такива случаи съветът е да се обясни всичко от трибуната на парламента – в противен случай остава някакво съмнение.

"И в двата случая той постъпи почтено и честно", каза Борисов по отношение на действията на Цветан Цветанов. "Има ли слабо място, атаката е зверска от всички, за да могат да изпъкнат", допълни той. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Бойко: Обучавал съм репресивния апарат как да действа с маркучите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.34 секунди