изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:59 EEST
98-годишна баба със 100 внуци    
Любопитно Жената от калифорнийската област Мантека има 24 внуци, 57 правнуци и 19 пра правнуци, а сега се очаква и 101-ят си внук, който скоро ще се появи на бял свят


98-годишна баба от Калифорния може да се похвали с едно наистина многобройно семейство, става ясно от репортаж на "Си Ен Ен".

Хелън Йънг има 100 внуци, правнуци и пра правнуци, а списъкът може да бъде продължен и още преди жената да навърши 100 години.

Бабата от калифорнийската област Мантека има 24 внуци, 57 правнуци и 19 пра правнуци, а сега се очаква и 101-ят си внук, който скоро ще се появи на бял свят.

Възрастната жена смята, че е много голяма късметлийка да има толкова внуци, още повече по празниците, когато пощенската кутия се оказва недостатъчно голяма, за да побере получените поздравления.

На въпроса дали има някой любим сред всички, тя отговаря с усмивка:

"О, не! В никакъв случай. Всички са ми на сърцето.

Колкото повече обичаш, толкова повече това чувство се връща към теб."

Внукът й Дейл от дъщеря й Каръл, при които живее жената, пък казва, че да имаш толкова голямо семейство, си е предимство. По думите му на всеки две седмици някой близък ти идва на гости.

Неин пра правнук – Мат пък разказва, че искал да направи родословно дърво, но в един момент си е казал, че е по-добре да спре.

http://m.vesti.bg

 


Сходни връзки

98-годишна баба със 100 внуци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди