изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:47 EEST
Успешно приключи поредната благотворителна инициатива на Движение Заедно за децата.    
Коледа

Движение Заедно за децата събра 3 000 лв. на поредния си Благотворителен Коледен базар. Благодарим на жителите и гости на Добрич, които през дните на провеждането му закупиха ръчно изработени от сподвижници на организацията сувенири и така помогнаха за осъществяването на нашата кауза! Благодарим на всички, които споделят нашите идеи и предоставиха сувенири, картини, картички, играчки и други ръчно изработени артикули за продажба и станаха част от усилията ни, насочени в помощ на изоставените деца!



 

 

Желанието на членовете на Движение Заедно за децата е със събраните средства да се подпомогне обучението на част от децата, настанени в социални институции в град Добрич /ДДЛРГ „Дъга” и Преходни жилища/, като посещение на различни професионални курсове за квалификация. Предстоят разговори с ръководителите на социалните заведения за обсъждане на тази възможност.

Специални благодарности отправяме към ръководството на „Луксор сити център” за оказаното съдействие за провеждане на базара!

 


Сходни връзки

Успешно приключи поредната благотворителна инициатива на Движение Заедно за децата. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди