изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:22 EEST
Над 100 души пострадаха при пожар в пътнически влак в Израел    
Новини116 души са в болница след пожар във влак в Израел. Причините за инцидента се изясняват.  Драмата се разигра в покрайнините на столицата Тел Авив. Там три вагона от пътнически влак внезапно избухнаха в пламъци. В резултат всеки четвърти пътник е с травми. Петима души са в по-тежко състояние. Те са приети в болница с изгаряния или прорезни рани от счупените прозорци. “От самото начало на инцидента тук имаше медицински лица. Те предприеха необходимите мерки за оказване на първа помощ на пострадалите”, каза Ели Бин.


Причините за аварията продължават да се изясняват. Властите за момента не дават никаква информация. Според редица местни интернет издания огънят започва след изтичане на гориво.
“Направо скочихме от вагона. Беше много високо, но не си спомням как стана. Захвърлих всичките си вещи и тръгнах да бягам само и само да съм по-далеч от огъня”, каза Мартина Коен.
Каквато и да е причината за инцидента, резултатът е шокиращ. Вагоните са изгорели почти до основи. Заради драмата влаковете в района на Тел Авив бяха спрени до второ нареждане. http://www.btv.bg

 


Сходни връзки

Над 100 души пострадаха при пожар в пътнически влак в Израел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди