изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:46 EEST
НАШЕНЦИ И РУМЪНЦИ ПОСРЕЩНАХА 2011 В КАВАРНА    
ЛюбопитноМик Бокс с оферта за турне към Цонко Цонев


Над 3 хил. души, сред които и специално дошли румънски туристи, посрещнаха новата година на площада в Каварна, каза за НДТ кметът на морската рок столица Цонко Цонев. ПРазничната програма бе водена от Людмила Сланева и кукленият актьор от Варна Красимир Добрев. Купонът започнал в 21 часа, като първи на сцената са се качили музикантите от каварненската група Access, след тях глас извисил Данчо Караджов заедно със момчетата от “Сигнал. Точно в 23 ч. с поздрав на български от сцената феновете си приветства полукаварненецът – Джон Лоутън, който заедно с Мик Бокс са изпълнили 10 от хитовите парчета на “Юрая Хийп”, сред които и Джулай Морнинг, разкри Цонев. След настъпването на новата година двамата уважили поканата на домакина си за празнична вечеря. Цонев разкри, че основното ястие било пилешко, пълнено със задушени зеленчуци, като Бокс харесал българското вино.
Кметът разкри още, че двамата, заедно със съпругите си пристигнали в Каварна още на 30 декември и се присъединили към купона на общинската администрация. Именно там Цонев демонстрирал възможностите си като бек вокал на легендарната група и бил похвален от Бокс, който му подарил 2 палки, 10 перца и му казал, че може да го вземе на някое от турнетата си.
Купонът на площада продължил до малките часове на първия ден на януари, като само за около час били излапани осигурените мръвки и изпити тон бял е червен пелин.
 


Сходни връзки

НАШЕНЦИ И РУМЪНЦИ ПОСРЕЩНАХА 2011 В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди