изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:26 EEST
САЙТЪТ НИ ndtnews.hopto.org ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЛИДЕР НА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ    
НовиниЕлектронното ни издание ndtnews.hopto.org е и един от най-често посещаваните и най-много разглежданите сайтове в България. Лидер в Добричка област продължава да бъде и печатното издание "Нова добруджанска трибуна"

 

Електронното ни издание ndtnews.hopto.org продължава да е лидер на Добричка област, то е сред най-посещаваните и най-разглеждани сайтове в България. Електронният ни вестник се утвърди и като една от най-влиятелните медии в страната, разбира се, след водещите национални електронни издания, които имат и могъщо финансиране.

През 2010 година ndtnews.hopto.org има, според брояча Tyxo, 2 567 640 посещения, от които са регистрирани 15 566 567 импресии /разглеждания на страници/. Увеличението спрямо 2009 г. е около 31 процента. Това е неоспорим факт за интереса към изданието и за неговото влияние, което го прави и надеждна медия за рекламодателите. Както е и признание за труда на списващите го журналисти и поддържащите го администратори.

Месец преди нова година ndtnews.hopto.org създаде и своя страница в социалната мрежа Фейсбук. За кратко време в нея се включиха 1035  приятели от Добрич, страната, а и от много страни по света, за което искрено им благодарим. По този начин публикуваните в електронното издание информации и снимки достигат веднага до всички наши приятели по света.

НДТ и ndtnews.hopto.org благодарим на хилядите си читатели, които ни утвърдиха и за 2011 г. като лидер в абонамента на печата в Добричка област, и им желаем здраве, щастие, сбъдване на мечтите и късмет през новата година!

НДТ

 

 

 


Сходни връзки

САЙТЪТ НИ ndtnews.hopto.org ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЛИДЕР НА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди