изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:54 EEST
Тошо Тошев вече не е сред собствениците на в.”Труд”    
Новини Главният редактор на в. "Труд" Тошо Тошев вече не е сред собствениците на фирмата "Медиа холдинг" АД, която е издател на вестника. Това става ясно от вчерашния брой на "Труд", където в информацията за собствениците не фигурира името на Тошев, пише в. "Дневник". Промени в закона за печатните медии наложиха в началото на всяка година вестниците да обявяват истинските си собственици. Според карето собственици на "Медиа холдинг" АД вече са Даниел Руц, Карл Хабсбург, Христо Грозев, Любомир Павлов, Огнян Донев, Харалд Фрайхер фон Зеефрид и Зоя Деянова.


В началото на декември "БГ приватинвест", която е собственост на първите трима, купи от "ВАЦ медиа груп" вестниците "24 часа" и "Труд". Преди сделката разпределението на акциите в "Медиа холдинг" АД е било - 660 за Тошев, 540 за Зоя Деянова, която е главен редактор на в. "Жълт Труд" и 6 хил. за "ВАЦ медиа груп". Новите собственици не са отразени в Търговския регистър, тъй като няма законово изискване сделките с акции да се обявяват там.

С  идването на новите собственици вероятно ще настъпи някакво преструктуриране на моето акционерно участие, заяви за БГНЕС Тошев.

На пресконференцията, която новите собственици дадоха на 15 декември, Тошев каза, че още обмисля какво да прави с акциите си. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Тошо Тошев вече не е сред собствениците на в.”Труд” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди