изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:33 EEST
БАЛЧИШКИТЕ "АКУЛИ" ИЗЛИЗАТ СРЕЩУ РУСНАЦИ, АВСТРИЙЦИ И УКРАИНЦИ    
СпортТри контроли уреди Черноморец (Балчик) по време на двуседмичната си подготовка в Турция

В Южната ни съседка родният ни тим ще срещне първодивизионните руски Шинник (Ярославъл) и австрийски Вакер (Инсбрук), както и с украинския Черноморец (Одеса).

Припомняме Ви, че първата тренировка на балчиклии за тази година ще бъде на 10 януари от 14.00 ч. Първите две седмици от предсезонната подготовка на отбора ще бъдат в България. През втората половина на месеца се очаква метеорологичните условия да бъдат подобни или по-лоши от миналогодишните по това време (припомняме, че пътищата в региона бяха затворени,  стадионите – затрупани и състезателите, дошли на подготовка в Албена тренираха по стълбищата на хотелите) и има опасност подготовката на футболистите да се провали. В средата на януари футболистите ни заминават на двуседмичен лагер в Турция.

След връщането на отбора в България, за февруари са уговорени мачове с по два отбора от “А” (Берое и Черно море) и Източната “Б” група - (Светкавица и Добруджа). Ще има приятелски двубой и с лидера на Североизточна “В” група - Спартак (Варна). Датите и местата, където ще се играят срещите, все още не са уточнени.

Димов категорично заяви, че лагерът в Анталия струва по-малко, отколкото проведеният през лятото в Дряново. Според него в страната има негативизъм към футболистите, който той не може да си обясни. Той подчерта, че има хора, които отиват на мачовете, за да се разтоварят, но има и такива, които злорадстват при загуба.

 


Сходни връзки

БАЛЧИШКИТЕ "АКУЛИ" ИЗЛИЗАТ СРЕЩУ РУСНАЦИ, АВСТРИЙЦИ И УКРАИНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди