изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 ЯНУАРИ

ОВЕН - Тежък ден. Не планирайте нищо важно за днес. Занимайте се с неща, които изискват бързо решаване и бързо действие. Започнете обучение или тръгнете на пътешествие.
ТЕЛЕЦ - Днес най-важното е да разграничите хората, които са ви действително полезни. Усещате смут в душата си, но с малко повече оптимизъм и категорично отношение ще оправите всичко.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще ви заливат с комплименти и в действителност това ще ви накара да пърхате от радост. Е, не забравяйте, че имате и някои задължения. Не позволявайте на дреболии да ви извадят извън равновесие.
РАК - Днес ще възникнат странни ситуации и следва да бъдете много внимателни и акуратни. Проверявайте нещата, които правите по няколко пъти, особено документацията.
ЛЪВ - Не се разпростирайте извън чергата си. Планирайте разходите си и тогава си позволете някои малки екстравагантности. Пазете се от измами. Днес любовта ще ви вдъхне нови сили.
ДЕВА - Настроението ви ще е на ниво, самочувствието също. Това ще ви даде сили да действате решително и смело, от което наистина имате нужда. Хубав ден да си потърсите работа.
ВЕЗНИ - Удобен момент да сложите край на личните и служебните си проблеми, при това не чрез мултилевъл маркетинг или някоя химерична дейност, а по съвсем простичък начин.
СКОРПИОН - Днес ще сте генератор на нови идеи. Макар че в един момент представител на противоположния пол така може да ви разсее, че да забравите за какво става дума.
СТРЕЛЕЦ - Днес ще ви се струпа толкова много работа, че няма да ви остане време да помислите за собствените си проблеми. Всъщност понякога това е хубаво.
КОЗИРОГ - Ограничеността на средствата, с които разполагате, може силно да те изнерви, но по-добре да ти стане стимул, за да потърсиш нови. Не прекалявайте с кафетата.
ВОДОЛЕЙ - Сложен и противоречив ден. Бъдете много внимателни в отношенията си. Да си кажете истината един на друг е хубаво, но не и ако е съпроводено със скандали. Един цивилизован диалог може да ви спести терапията по-късно.
РИБИ - Днес цял ден ще трябва да оказвате подкрепа на този или онзи. Ами нали сте милостива душа, а и наистина ви се отдава да изслушвате и вдъхновявате другите.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди