изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:03 EEST
Простреляха таксиметров шофьор в София    
НовиниТаксиметров шофьор бе прострелян тази нощ в София, съобщи БНР.  До инцидента се стигнало, след като лек автомобил и таксито на няколко пъти са се засичали. Двамата водачи слезли от колите и се сбили, като накрая се стигнало и до стрелба.


Колеги на простреляния разказаха, че той е служител на една от големите столични компании за таксиметрови превози, предаде КРОСС. При схватката таксиметровият шофьор надделял над опонента си и успял да го събори на земята, след което се запътил към автомобила си с намерение да напусне мястото на инцидента.

В това време обаче другият мъж успял да се изправи, отишъл до колата си (по първоначална информация модел „Фолксваген Поло”), извадил оръжието и простелял шофьора на таксито.

Пострадалият е откаран в „Пирогов" без опасност за живота, а извършителят е задържан. Инцидентът е станал около 2.00 часа, близо до Паметника на Васил Левски.

Районът бе блокиран за няколко часа от около 150 таксиметрови коли, чито шофьори дойдоха, за да окажат подкрепа на своя колега и протестират срещу разправата с него. Към 5 часа сутринта полицията овладя положението и шофьорите прекратиха блокадата. http://olddnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Простреляха таксиметров шофьор в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди