изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:24 EEST
Сините искат Хубавото Наде за президент?    
Политика  Сред номинациите от СДС са имената на Надежда Нейнски, сега евродепутат, народният представител Димо Гяуров и кметът на Плевен Найден Зеленогорски. Кандидатурата на бившия ни външен министър като че ли изглеждала най-реална, пише "Стандарт". Хора от нейното обкръжение обаче твърдят, че тя била затоплила отношенията си с лидера на ДСБ Иван Костов. А съгласието на Командира ще е нужно за явяването на "Синята коалиция" на президентските избори. Найден Зеленогорски също се чудел дали да се нагърбва с подобна тежест, тъй като се чувствал добре като кмет на Плевен.


"Кандидатите ще бъдат избирани в съответствие със схемата Бойко Борисов - президент, Кристалина Георгиева - премиер", шушукат сините.

Според запознати от ДСБ все още не са споделяли какви са намеренията им. От СДС засега се ослушват дали пък самият Командир няма да пожелае да се качи по президентската стълбичка, както обяви миналата година.

Над трима фаворити и общо седем потенциални кандидатури за "Дондуков" 2 умували пък в НДСВ.

Фаворитите на "жълтите" били бившият еврокомисар Меглена Кунева, ексобразователният шеф Даниел Вълчев и проф. Огнян Герджиков. Сред имената във "великолепната седморка" на НДСВ били също Соломон Паси, евродепутатката Антония Първанова и общинския съветник Владимир Каролев, за когото лобирали от столичната организация на партията. http://www.blitz.bg
 
 
 
 


Сходни връзки

Сините искат Хубавото Наде за президент? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди