изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:28 EEST
СЛАВИЯ ОБЪРНА КАЛИАКРА ВЪВ ВОЛЕЙБОЛНАТА СУПЕРЛИГА    
СпортСлавия победи Калиакра с 3-2 гейма в среща от последния 11-и кръг от първия дял на волейболната Суперлига при мъжете.

"Белите" обърнаха каварненци пред своя публика, след като губеха с 1-2. Столичани спечелиха първата част с 25-16 точки, но отстъпиха в следващите две с 21-25 и 17-25. В четвъртия гейм домакините се наложиха с 25-19.

Те дръпнаха с 8-5 точки в решителната пета част, но добруджанци изравниха при 9-9. В заключителните минути волейболистите на Славия бяха по-концентрирани и спечелиха с 15-12 точки. За гостите остава утехата, че си тръгнат с точка от София. Те обаче ще отстъпят деветото място на Славия. Двата отбора имат по 8 точки, като след отборът на Калиакра, който вече заема десетата позиция, са само Черно море БАСК и УНСС. Лидер във временното класиране е Пирин Балканстрой с 31 точки, следван от ЦСКА с 29. "Армейците" обаче имат мач по-малко. На 15 януари те ще закрият есенния дял, посрещайки КВК Габрово.


 


Сходни връзки

СЛАВИЯ ОБЪРНА КАЛИАКРА ВЪВ ВОЛЕЙБОЛНАТА СУПЕРЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди