изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 ЯНУАРИ


ОВЕН - Денят е подходящ за водене на преговори, постигане на споразумения и започване на бъдещи дейности и добри инициативи. Без компромиси животът е труден.

ТЕЛЕЦ - Енергични и действени, ще довеждате делата си до приключване, без да срещате непреодолими прегради. С идеите и впечатленията си ще въздействате на околните позитивно.

БЛИЗНАЦИ - Денят е особен и е препоръчително да владеете по-добре мислите и поведението си, за да сте по-спокойни и обнадеждени. Погрижете се за онези, които се нуждаят от вас.

РАК - Следвайте намеренията си и не се поддавайте на чужди внушения, и най-вече на тревожни мисли. Силни сте и можете да се справите с всяка непредвидена ситуация.

ЛЪВ - Енергично ще се включите в решаване на професионален или обществен въпрос, чието изпълнение ще ви срещне с интересни хора. Покупките за дома ще са удачни.

ДЕВА - С присъствието си ще внесете яснота по обсъждан семеен или професионален въпрос, бидейки на подходящото място и време. Безценните ви съвети ще повлияят на нечие решение.

ВЕЗНИ - Днес работете по новите си проекти, паралелно с приключване на текущи задачи и ангажименти. Ще се мобилизирате за изпълнението на поетите отговорности.

СКОРПИОН - Започнете деня си с онези задачи, които изискват повече информация и знания. Едва ли ще срещнете затруднения, предвид професионалната ви подготовка.

СТРЕЛЕЦ - Очаква ви вълнуващо запознанство с човек, от когото може да получите доста ценна информация. Екипната работа ще ви носи много по-бързи и добри резултати.

КОЗИРОГ - Коректните взаимоотношения с хората около вас ще помогнат на делата ви да се развиват по начина, който желаете. С конструктивно мислене ще заемете активна позиция.

ВОДОЛЕЙ - Днес правете това, което можете и сте наясно как да го постигнете. Денят е благоприятен за сключване на брак, зачеване на деца, среща с приятели, роднини и организиране на събития.

РИБИ - С положителна мисъл и приветливо излъчване можете да въздействате и насочвате към правилни действия. За вас, както и за всички други е важно да живеете в спокойствие.

Rusevplast.com - Охранителни ролетки, гаражни врати

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди