изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:43 EEST
ОТНОВО МОЖЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ОТ „БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ”    
НовиниОще пет детски къта ще построи „Белла България” през 2011 година. През миналата година минимален брой точки отделиха Добрич от челната тройка на градовете, които получиха нови площадки, остана само с реновирана

Започна надпреварата в интернет за детските площадки, които хранителният холдинг „Белла България” ще построи през 2011 г., съобщиха от компанията. Пет ще са населените места, които ще получат чисто нов и безопасен детски кът „Белла”. Крайният резултат зависи от активността на родителите. Колкото повече гласове получи дадено населено място на специалния сайт www.mestazaigra.bg, толкова по-голям е шансът му. Гласуването продължава до края на февруари. От един и същи имейл адрес може да се гласува само веднъж. Затова подкрепата на близки и познати е безценна.
Детските кътове „Белла” се създават по авторски проект в пълно съответствие с националните и европейските изисквания за безопасност. Те съдържат пързалка, люлка, клатушки, катерушка и пясъчник, както и зелени площи и зони за отдих с пейки. Снимки и видеоклипове на вече изградените площадки „Белла” могат да се видят на блога - http://blog.mestazaigra.bg/?cat=24.
„Белла България” се ангажира дългосрочно с проекта. Стотици деца в цялата страна вече се радват на щастливи игри в удобните и красиви детски кътове „Белла”. Гласувайте, ако искате и вашето дете да е сред тях,призовават от компанията.
През миналата година минимален брой точки отделиха Добрич от челната тройка на градовете, които получиха нови площадки. Като компенсация за това и награда за големия интерес, от компанията реновираха т.нар. Дървен град в градския парк „Св. Георги”.
 


Сходни връзки

ОТНОВО МОЖЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ОТ „БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.41 секунди