изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:11 EEST
КРАЖБА И ТЕЖКА АВАРИЯ НИ ОСТАВЯТ НА СУХО    
НовиниКражба на въздушник по главен водопровод и тежка авария по него ни оставят днес и утре на сухо. Това съобщи за НДТ управителят на водното дружество в Добрич Дамян Калчев. Кражба на въздушник от главен водопровод между селата Бранищще и Плачи дол и авария по него в близост до помпена станция Приморци са причината за спирането на водата, каза Дамян Калчев. Шефът на район Добрич в дружеството Н. Маразов добави, че спирането се е наложило заради огромните загуби - по 30 литра в секунда.


"По-добре беше нацяло да спрем водата и максимално бързо да работим по отстраняването на двете аварии - ремонт на водопровода и поставяне на нов въздушник, отколкото да търпим загуби. Към момента мога да заявя, че още тази вечер помпена станция Приморци ще бъде пусната в действие, но напълно възстановяване на водоподаването в града ще има утре вечер, защото е нужно време системата да се напълни изцяло отново" - каза Маразов.
 


Сходни връзки

КРАЖБА И ТЕЖКА АВАРИЯ НИ ОСТАВЯТ НА СУХО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди