изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-26 @ 14:55 EEST
ДОБРУДЖАНКА ПОД КЛЮЧ В ТОАЛЕТНА НА НАП    
ОбществоОт полицията я нахокали, че ги потърсила за съдействие


На страницата на НДТ в социалната мрежа Фейсбук читателката ни Дани Милева споделя траги-комичната случка, в която е изпаднала в началото на седмицата, като зове за помощ да не се допускат подобни ситуации, в които може да попадне всеки един от нас.
“Моля за съдействие. Това, което ще Ви разкажа, може да се случи на всеки от нас” – пише дамата и продължава – “Бях в 11.30 ч. в Данъчното и влязох в една от тоалетните. Служителка от етажа беше вътре и ми нареди да напусна веднага, като добави, че ако не изляза - ще ме заключи вътре. Така и направи - излезе и ме заключи. Не се притесних - обадих се в полицията. Оттам ме нахокаха хубавичко. Трябва да чакам с часове да ми приберат паричките, да си изпращам парите 10 години от Испания в България и накрая да ме накарат да се чувствам МИШОК! Къде го има ТОВА?” – гневи се и с право съгражданката ни.
Сигналът й провокира репортерската ни проверка, като се оказа, че дамата е имала работа и посетила етаж с офиси на НАП, тъй като в т.нар. сграда на Данъчното, както си я знаем в града, се помещава и общинската данъчна служба. Това заяви зам.-кметът по финанси Иван Колев, който веднага, след като чул гневния сигнал на Милева в открита телефонна линия на радио “Добруджа”,  първо проверил дали траги-комичната ситуация не касае общинската служба. Случаят естествено провокирал и общинските служители да се замислят за това как да бъэдат уредени физиологичните потребности на клиентите на службата. Потърсихме за коментар ръководителят на офиса на НАП в Добрич Стефан Стефанов, който призна, че не е запознат със ситуацията. “В момента съм в отпуск, но в петък съм на работа и ще проверя. Вярно е, че на етажите тоалетните се заключват” – призна Стефанов и добави: - “Това се наложи, защото сградата е обществена с офиси на множество институции. Преди време имахме кражби. Принципно затова и създадохме фронт-офиса, който всички знаят и основно гражданите и фирмите се обслужват там. Хем е компактно и по-удобно – хората не се налага да се разхождат от канцелария в канцелария по етажите, хем една обществена тоалетна в центъра на града, какъвто беше гангът, се оползотворява с цел удобство на гражданите. Във фронт-офиса достъпът до санитарните помещения е напълно свободен и няма проблеми от този характер. Що се отнася до етажите – рядко се налага заради справки клиентите ни да посещават етажите, където има офиси на НАП”.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНКА ПОД КЛЮЧ В ТОАЛЕТНА НА НАП | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРУДЖАНКА ПОД КЛЮЧ В ТОАЛЕТНА НА НАП
Автор: Anonymous да 2011-01-13 @ 17:26 EET

А гражданката защо се е напъхала в нерегламентирана тоалетна?? Тя не знае ли, че от началото на месеца тоалетните трябва да са задължително оборудвани с аспирация и връзка със системата на НАП? Всяко дърхане на водата трябва да се отчита! 

:-))))))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди