изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:49 EEST
ПРИЕМАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА „ЛИЧЕН АСИСТЕНТ” В ДОБРИЧ    
НовиниОт вчера започна изпълнението на първия етап на проекта Подкрепа за достоен живот” по  схема за предоставяне на безвъзмездна финансова  помощ  BG 051PO001-5.2.09  на  Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

 По него общината в Добрич е партньор на Агенцията за социално подпомагане. Той се финансира от Европейския социален фонд и цели предоставяне на социалната услуга „Личен асистент” на лица с увреждания, които са с ограничена възможност за самообслужване и по–активен живот.
От вчера са назначени 30 лични асистенти, които ще бъдат ангажирани с обгрижване на 31 лица и деца с увреждания, информират от общината. Предстои изпълнението на втория етап, за който общината започва приемане на заявления. Кандидатите за лични асистенти и потребители могат да подават заявления в отдел „Здравеопазване и социална политика” в ст. 1105 в бившия партиен дом в срок до 24 януари 2011 година, информират от кметството.
 


Сходни връзки

ПРИЕМАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА „ЛИЧЕН АСИСТЕНТ” В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди