изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:28 EEST
ДОБРОТИЦА СЕ РАЗДЕЛИ С ИВАЙЛО КИРЧЕВ    
СпортВолейболният тим на Добротица, който участва във Висшата лига при мъжете, се раздели с един от състезателите си, научи НДТ от клубния президент Добри Добрев.

Става въпрос за Ивайло Кирчев, който изпълняваше функциите на посрещач в отбора. Отборът и състезателят, който е от Варна, са се разделили по взаимно съгласие. Това беше и единственият “чужденец” в клуба, тъй като останалите момчета са местни кадри.

По-малко вече ще се разчита и на Пламен Върбанов, който заедно със своята съпруга, ще живее в София. Той е уверил клуба, че винаги могат да разчитат на него по време на срещите на Добротица в столицата или в съседните градове.

“Започнахме подготовка на 3 януари в спортната зала на “Изида”. От началото на тази седмица вече тренираме в зала “Добротица”, където бе подменено осветлението. По време на трансферния прозорец, който е от 10 до 20 януари, най-вероятно няма да привличаме нови състезатели. Целта ни е да обиграем наличните волейболисти и през есента, ако разполагаме със средства, да имаме по-високи цели във Висшата лига. До първата среща от втория дял, в която гостуваме на лидера Виктория волей, няма да провеждаме контроли, но след този мач най-вероятно ще търсим отбор за спаринг, за да загреем срещу юношеските ни национали, които ни гостуват във втория кръг. Срещата ще бъде в залата на “Изида”, тъй като по това време зала “Добротица” ще бъде заета заради изложението на “Добрички панаир”, заяви клубният бос на добричкия тим.  

 


Сходни връзки

ДОБРОТИЦА СЕ РАЗДЕЛИ С ИВАЙЛО КИРЧЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди