изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:32 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 ЯНУАРИ

ОВЕН - Денят определено не е много подходящ за решителни действия, макар че ще ви "напира" отвътре. Постарайте се да не поемате допълнителни отговорности.
ТЕЛЕЦ - Днес ще сте максимално трудоспособни. Използвайте го в правилната посока. А вечерта пък случайна среща може да реши съдбата ви за в бъдеще. Затова не си стойте вкъщи.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще трябва да сте много по-внимателни и отговорни от обикновено, защото космичния ви статус е доста объркан. Имайте ясна цел за това какво точно трябва да правите.
РАК - Един спокоен ден, без някакви забележителни прояви. През втората половина на деня инициативата за действие трябва да е във вашите ръце, не чакайте другите да започнат.
ЛЪВ - Естествено, отново на дневен ред ще застане въпросът за правилното съотношение между труда и почивката. Ех, ден на неопределеност, но това нали не ви притеснява?
ДЕВА - Финансовите ви средства са ограничени, затова бъдете максимално рационални. Възможни са непредвидени разходи. Може например днес да загубите някакви пари по невнимание.
ВЕЗНИ - Малко е напрегната атмосферата днес, не засилвайте напрежението допълнително с безсмислени спорове. За щастие вечерта нещата ще станат по-хармонични.
СКОРПИОН - Прекрасен ден за родените под този зодиакален знак. Късметът просто ще ви следва навсякъде. Очаквайте и много приятна изненада от любимия/любимата.
СТРЕЛЕЦ - Избягвайте да давате пари в заем и да се карате с любимия. Вие не сте от най-пестеливите, но днес е добре да се ограничите малко в разходите.
КОЗИРОГ - Не бъдете толкова подозрителни, това само ще доведе до униние и мрачни мисли. Я, погледнете по-ведро на живота, има толкова прекрасни неща, само трябва да свалите черните очила.
ВОДОЛЕЙ - Удобен момент да посетите някой център по разкрасяване. Е, не е необходимо да прекарате там целия ден, но във всеки случай направете нещо с външния си вид.
РИБИ - Малко повече спорт ще ви се отрази добре не само на формата, но и на самочувствието. Май придърпвате чергата към себе си в отношенията с любимия. Не ставайте егоисти.

ВАШИТЕ ХОРОСКОП ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди