изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:31 EEST
НЕМСКИ ГИГАНТ ОБОРУДВА ДОБРИЧКА ФИРМА С ПЪРВИТЕ СИ МАШИНИ    
ИкономикаНово оборудване във фирма "Данибекс" гарантира до 20 на сто по-качествено производство. На нарочна пресконференция вчера управителят на "Данибекс" ООД Веселин Киров и мениджърът на фирмата Даниел Константинов представиха проект на дружеството, благодарение, на който производството е оборудвано с чисто нови шевни машини и компресор. Двамата заявиха, че оборудването е уникално дори за Европа, защото немският гигант за производство на специализираната техника "Пфаф" е произвел първите такива за добричкото предприятие.


"Фирмата кандидатства с проект в размер на 206 хил. лв. по програма за подобряване на конкурентно способността към Европейската комисия. В хода на работата успяхме да намалим стойността и реално сме усвоили 135 хил. лв., като съотношението безвъзмездна помощ - собствено участие е 60:40" - поясни Д. Константинов.
"Данибекс" е вече с 10-годишна история, като работи на ишлеме за Германия, Италия, Франция, Англия, а от тази година и за САЩ. " 4 години работихме за немски пазар бебешки, детски и юношески обувки, после започнахме работа за Холандия, Франция. Вече пет години работим и за Италия, като сега работим дамски обувки. Имаме обаче поръчки от Русия, Чехия. За 10 години успяхме напълно да подновим техниката си" - споделя Киров. До края на февруари фирмата приключва работата по колекцията за сезон пролет - лято и започва да шие есен-зима.
Според направените поръчки от европейските партньори от "Данибекс" правят извод, че в Италия на мода тази година през пролетта и лятото ще са ниските обувки, както и в Англия. "Докато при италианките има екстравагантно високи с ток от 12 см, то английският пазар е традиционен и там токът на дамските обувки е 1-1.5 см. Основните гами за пролет-лято-2011 в Италия са черно и кафяво, има и малко сиво, докато французите предпочитат кафявата гама" - каза Константинов. От тази година фирмата работи и за САЩ, като сред поръчките има и такива за дамски обувки номер 43.
 


Сходни връзки

НЕМСКИ ГИГАНТ ОБОРУДВА ДОБРИЧКА ФИРМА С ПЪРВИТЕ СИ МАШИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди