изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:52 EEST
ПЕТЗВЕЗДЕН ЛУКС ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) В ТУРЦИЯ    
НовиниФутболистите на втородивизионния Черноморец (Балчик) са отседнали в петзвездния Alaiye Resort по време на лагера си в турския курорт Алания

В същия хотел са футболистите на Берое, както и отбор от Украйна.

Хотелът се намира в курорта Алания, на 20 км от центъра на 150-хилядния град Алания и на 105 км от летището в Анталия. Хотелът е ситуиран на брега на морето, в подножието на гористи хълмове с много тревна площ.
Алайе Резорт разполага с общо 443 стаи, всички са с изглед към морето. Обзавеждането на стаите се състои от климатик, телефон, телевизор, балкон, мини бар, сейф, килим, интернет, вана/душ, сешоар, рум-сервиз.
Комплексът разполага със собствен пясъчен плаж; 3 външни басейна и един вътрешен; както и с Аквапарк.
Ресторантът на хотела е с капацитет 560 човека, с места на закрито и на тераса, където се сервира интернационална кухня; 5 А’la cart ресторанта - 2 турски, интернационален, средиземноморски, китайски; 4 бара - в градината, лоби бар и снек бар в хотела, диско бар.
На територията на Алайе Резорт има две конферентни зали, представления, водни пързалки, анимация, жива музика, плажен волейбол; тенис на маса, тенис на корт, уроци по тенис, лекарски кабинет; в самият комплекс - SPA център, фитнес, сауна, турска баня, масаж, джакузи,билярд, дартс, стрелба с лък, електронни игри, боулинг; водни моторни и безмоторни спортове на плажа - банан, катамаран, джетове, водни колела, водни ски, уиндсърф, кану, гмуркане.
Треньорският щаб и футболистите на Черноморец са изключително доволни от условията, които предоставят домакините на лагера в турския курорт Алания, както и от времето в курорта, което им позволява да водят пълноценен тренировъчен процес. Избраниците на Радостин Димов ще останат до 29 януари в тузарския хотел. Те ще проведат 3 контроли, като първата от тях е този петък. Съперници на състава от Белия град ще бъдат Шиник (Ярославъл, Русия), австрийския Вакер (Инсбрук) и украинския Черноморец (Одеса).

 


Сходни връзки

ПЕТЗВЕЗДЕН ЛУКС ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) В ТУРЦИЯ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПЕТЗВЕЗДЕН ЛУКС ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) В ТУРЦИЯ
Автор: Anonymous да 2011-01-19 @ 17:59 EET
Браво на кмета! Пак ги изпрати горкичките- от какво ли са се изморили!?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди