изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:44 EEST
ЮНОШИТЕ НА ДОБРУДЖА ЩЕ ИГРАЯТ СЪС СЕПТЕМВРИ    
СпортОтборът на Добруджа, който играе в първенството на Елитната юношеска група до 19 години, е в усилена подготовка за срещите от пролетния полусезон.

Вече втора седмица възпитаниците на Валентин Ангелов водят всекидневни занимания на терените в Добрич, а в понеделник ще заминат за Каварна, където ще проведат двуседмичен подготвителен лагер.

Междувременно научихме, че вече е уговорена и първата контролна среща на тима за зимната подготовка. На 2 февруари "жълто-зелените" ще премерят сили със състава на третодивизионния Септември (Тервел), като мачът ще е в Каварна. С юношите тренира Филип Флоров, който бе освободен от мъжкия състав на Добруджа. Треньорският екип се надява, че със своя опит и организаторски умения той ще бъде много полезен на тима в преследването на голямата цел - спечелването на медали в първенството. Във временното класиране добричкият тим е на седмо място с актив от 29 точки. Той обаче изостава само на четири точки от втория в подреждането - Славия, и има реална възможност да участва в борбата за разпределение на призовите места. В отбора е привлечен и 20-годишният Иван Живков, който е възпитаник на юношеската школа на клуба. Поради контузии последните тренировки пропуснаха двама от основните състезатели - голмайсторът Филип Филчев и Ивайло Лазаров.     
 


Сходни връзки

ЮНОШИТЕ НА ДОБРУДЖА ЩЕ ИГРАЯТ СЪС СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди